In dit artikel

Cadeau voor Meisje van 9 Jaar: Ontdek Interactieve Geschenken

Cadeau voor Meisje van 9 Jaar: Ontdek Interactieve Geschenken (2024)

In dit artikel

Het zoeken naar het perfecte cadeau voor een meisje van 9 jaar kan een lastige taak zijn. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn, ik heb er zelf ook mee te maken gehad en heb daarom uitgebreid onderzoek gedaan.

In deze blogpost deel ik 11 top interactieve geschenkideeën die je negenjarige prinses gegarandeerd een lach op het gezicht zullen toveren. Klinkt dat niet geweldig? Laten we beginnen!

Key Takeaway:

Het beste cadeau van 2024 koop je bij Bol.com vanwege het brede en diverse assortiment voor elke interesse en leeftijd. Bovendien maakt de snelle levering en uitstekende klantenservice het winkelproces zorgeloos en efficiënt.

Samenvatting

 • Een kinderstep, keyboard, origami kaartspel en stoepkrijt zijn enkele van de beste cadeaus voor meisjes van 9 jaar.
 • Deze geschenken bieden zowel plezier als educatieve waarde.
 • Andere geweldige cadeau – ideeën zijn een experimenteerdoos, Kubb, rolschaatsen, LEGO Friends, clever dobbelspel, zeepjes maken en Schleich Horse Club.
 • De winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 voor 9 jaar zijn Hoofd bewaking, Origami 3D Peacock en Doctor Squish Squishy Maker.

De 11 Beste Cadeaus voor Meisjes van 9 Jaar

Voor meisjes van 9 jaar zijn er tal van geweldige cadeauopties beschikbaar. Enkele van de beste cadeaus voor meisjes van 9 jaar zijn onder andere een kinderstep, keyboard, origami kaartspel, stoepkrijt, experimenteerdoos, Kubb, rolschaatsen, LEGO Friends, clever dobbelspel, zeepjes maken en Schleich Horse Club.

Deze cadeaus bieden zowel plezier als educatieve waarde, waardoor ze perfect zijn voor deze leeftijdsgroep.

Kinderstep

Een kinderstep is een top cadeau voor een meisje van 9 jaar. Ze kan er mee naar school rijden of in het park spelen. Het is leuk en helpt haar ook fit te blijven. Steps zijn er in veel kleuren en stijlen.

Er zijn zelfs steps met lichtjes in de wielen! Een step is niet alleen leuk, maar ook handig. Het is makkelijk op te bergen omdat het niet veel plek neemt. Dit is dus een cadeau dat zowel ouders als kinderen blij maakt.

Keyboard

Een keyboard is een geweldig cadeau voor een meisje van 9 jaar. Het is leuk en leerzaam speelgoed dat haar creativiteit en muzikaliteit kan stimuleren. Met een keyboard kan ze verschillende geluiden en melodieën maken door op de toetsen te drukken.

Het is ook een interactief cadeau, want ze kan ermee spelen, oefenen en zelfs liedjes leren spelen. Een keyboard is een geweldige manier om haar interesse in muziek en het bespelen van instrumenten te ontwikkelen.

Bovendien kan ze er zelfstandig mee spelen en haar eigen muziek creëren. Met een keyboard kan ze haar talenten laten zien en plezier hebben terwijl ze muziek maakt.

Origami kaartspel

Een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar is het origami kaartspel. Met dit spel kan ze leren hoe ze mooie kaarten kan vouwen in verschillende vormen, zoals dieren, bloemen en hartjes.

Het spel bevat instructies en papier om de kaarten te maken. Het origami kaartspel stimuleert creativiteit en fijne motoriek, en het is ook nog eens leuk om te doen. Het is een geweldig cadeau voor meisjes die van knutselen houden en graag nieuwe dingen willen leren.

Stoepkrijt

Stoepkrijt is een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar. Met stoepkrijt kunnen ze mooie tekeningen maken op de stoep of op het schoolplein. Het is een creatief cadeau dat ook nog eens goed is voor de motoriek.

Daarnaast kunnen ze er ook leuke spelletjes mee doen, zoals hinkelen of boter, kaas en eieren. Stoepkrijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, dus er is genoeg keuze.

Het is een betaalbaar cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij een 9-jarig meisje.

Experimenteerdoos

Een experimenteerdoos is een geweldig cadeau voor een meisje van 9 jaar. Met een experimenteerdoos kan ze op een leuke en interactieve manier de wereld van wetenschap en technologie ontdekken.

Ze kan experimenteren met chemie, natuurkunde, biologie en meer. Het leert haar ook probleemoplossend denken en kritisch nadenken. Met een experimenteerdoos kan ze haar nieuwsgierigheid stimuleren en ontdekken hoe dingen werken.

Het is niet alleen leuk, maar ook educatief. Een experimenteerdoos zal zeker haar interesse in wetenschap en technologie vergroten.

Kubb

Kubb is een populair buitenspel dat perfect is voor meisjes van 9 jaar. Het spel wordt gespeeld met houten blokken en stokken, en het doel is om de blokken van de tegenstander omver te gooien door er stokken tegenaan te werpen.

Het is een teamspel waarbij strategie en precisie belangrijk zijn. Kubb kan zowel in de tuin als op het strand worden gespeeld, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten. Het is leuk, actief en stimuleert de hand-oog coördinatie.

Bovendien kunnen meisjes van 9 jaar oud plezier hebben tijdens het spelen en hun vaardigheden verbeteren. Kubb is een geweldig cadeau-idee voor meiden die houden van buiten spelen en plezier maken met hun vrienden en familie.

Rolschaatsen

Rolschaatsen zijn een geweldig cadeau voor meisjes van 9 jaar. Het is een leuke en actieve manier om buiten te spelen. Met rolschaatsen kunnen ze hun balans en coördinatie verbeteren terwijl ze plezier hebben.

Ze kunnen samen met vrienden rollen en nieuwe trucjes leren. Rolschaatsen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat meisjes hun favoriete stijl kunnen kiezen.

Het is een geweldige manier om buiten te genieten en actief te blijven.

LEGO Friends

LEGO Friends is een populair cadeau voor meisjes van 9 jaar. Het is kleurrijk bouwspeelgoed dat creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert. Met LEGO Friends kunnen meisjes hun eigen speelwereld creëren en verhalen bedenken met de verschillende personages.

Het speelgoed is ook educatief, omdat het helpt bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden en fijne motoriek. LEGO Friends sets zijn er in verschillende thema’s, zoals dierenkliniek, strandhuis en hartvormige dozen.

Meisjes kunnen hun eigen avonturen beleven met LEGO Friends!

Clever dobbelspel

Het Clever dobbelspel is een leuk en uitdagend spel voor meisjes van 9 jaar. Het spel draait om het gooien van dobbelstenen en het maken van slimme keuzes. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door verschillende combinaties te maken.

Dit spel helpt kinderen om hun rekenvaardigheden en strategisch denken te ontwikkelen. Het is een gezellig spel dat zowel alleen als met vrienden gespeeld kan worden. Het Clever dobbelspel is een geweldig cadeau-idee voor een 9-jarig meisje dat van spelletjes houdt en haar brein wil trainen.

Zeepjes maken

Ik vind het erg leuk om zeepjes te maken. Het is een creatieve en leuke activiteit voor meisjes van 9 jaar. Je kunt verschillende vormen en kleuren kiezen en zelfs geurige oliën toevoegen om je zeepjes extra speciaal te maken.

Het is ook educatief omdat je leert over het mengen en gieten van ingrediënten. Daarnaast kun je je eigen ontwerpen maken en cadeau geven aan vrienden en familie. Het is een geweldige manier om je eigen persoonlijke touch toe te voegen aan een cadeau.

Dus als je op zoek bent naar een creatief cadeau-idee, probeer zeepjes maken eens uit!

Schleich Horse Club

De Schleich Horse Club is een geweldig cadeau voor meisjes van 9 jaar. Het is een speelset met realistische paardenfiguren en accessoires. Meisjes kunnen hun eigen paardenavonturen bedenken en spelen met deze gedetailleerde speelgoedpaarden.

De Schleich Horse Club stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Het is een educatief speelgoed dat hen ook kan leren over paardenrassen, verzorging en de natuur. Met de Schleich Horse Club kunnen meisjes hun eigen paardenstal creëren en verhalen bedenken met hun favoriete paardenfiguren.

Het is een geweldig cadeau-idee voor elke paardenliefhebber!

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars voor 9 jaar

De winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 voor 9 jaar zijn onder andere Hoofd bewaking, Origami 3D Peacock en Doctor Squish Squishy Maker.

Hoofd bewaking

Ik heb de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 bekeken en het spel “Hoofd bewaking” springt er echt uit. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan gespeeld worden met 2-4 spelers.

Het doel van het spel is om alle sleutels te verzamelen en als eerste bij de kluis te komen. Je moet goed opletten, want andere spelers kunnen je dwarsbomen door hun karakters te verplaatsen en valstrikken te activeren.

Dit spel is spannend en zit vol verrassingen, dus ik denk zeker dat het een geweldig cadeau zou zijn voor een meisje van 9 jaar.

Origami 3D Peacock

Origami is een leuke activiteit voor kinderen van 9 jaar oud. Met de Origami 3D Peacock set kunnen ze hun eigen prachtige pauw maken. Het is een educatief cadeau dat helpt bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht.

Ze kunnen de instructies volgen en de stukjes papier vouwen om de pauw tot leven te brengen. Het resultaat is een kleurrijk en decoratief kunstwerk waar ze trots op kunnen zijn. Dit cadeau stimuleert creativiteit en helpt kinderen om geduldig te zijn terwijl ze de stappen doorlopen om de pauw te maken.

Het is ook een leuke manier om quality time door te brengen met familie en vrienden, omdat ze samen kunnen werken aan het maken van de pauw. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een meisje van 9 jaar, overweeg dan de Origami 3D Peacock set!

Doctor Squish Squishy Maker

Doctor Squish Squishy Maker is een geweldig cadeau voor meisjes van 9 jaar. Met deze set kunnen ze hun eigen schattige squishies maken. Het is superleuk en creatief speelgoed waarmee ze hun eigen ontwerpen kunnen maken en personaliseren.

Met de bijgeleverde materialen en instructies kunnen ze gemakkelijk hun eigen squishies kneden en vormgeven. Het is een geweldige manier om hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Deze set is ook educatief, omdat het kinderen leert over textuur, vormen en kleuren. Het zal zeker een hit zijn bij een 9-jarig meisje dat dol is op knutselen en creatief bezig zijn.

Andere ideeën voor cadeaus voor een 9-jarig meisje

Er zijn nog veel andere cadeau-ideeën voor een meisje van 9 jaar. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een diarie met hangslot, een sieraden- of make-upset, een kleurrijk schilderijset, een digitale camera voor kinderen, een knutselpakket voor het maken van sieraden, of een coole fiets met leuke accessoires zoals een fietsmandje en een bel.

Ook kun je denken aan een abonnement op haar favoriete tijdschrift of boekenreeks, een set met gezelschapsspellen voor het hele gezin of een dagje uit naar een pretpark of dierentuin.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een leuk cadeau te vinden voor een 9-jarig meisje!

Originele Cadeaus voor een Meisje van 9-10 Jaar

Leesboeken, YoYoFactory Spinstar, knutselspullen, Barbies, LEGO, make-upspullen, spelletjes voor meisjes van 9-10 jaar, items van Topmodel, paardenspullen (of spullen van andere dieren), buitenspeelgoed, kookboek voor kinderen.

Ontdek hier meer cadeau-ideeën voor een meisje van 9-10 jaar!

Leesboeken

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een meisje van 9 jaar, zijn leesboeken altijd een goede keuze. Lezen is niet alleen leuk, maar het is ook educatief en helpt bij de taalontwikkeling.

Er zijn veel boeken beschikbaar die speciaal geschreven zijn voor meisjes van deze leeftijd, met avontuurlijke verhalen, grappige karakters en spannende plotwendingen. Je kunt kiezen voor populaire boekenseries zoals De Gorgels, De Waanzinnige Boomhut of Dummie de Mummie.

Ook zijn er boeken over prinsessen, dierenverhalen en mysteries die zeker in de smaak zullen vallen bij een 9-jarig meisje. Of je nu kiest voor fictie of non-fictie, leesboeken zijn altijd een geweldig cadeau-idee voor meisjes van deze leeftijd.

YoYoFactory Spinstar

Wil je een leuk cadeau geven aan een meisje van 9 jaar? Dan is de YoYoFactory Spinstar misschien wel een goede keuze! Deze jojo is speciaal ontworpen voor beginners en heeft een breed draagvlak, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

De Spinstar is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een responsief ontwerp, wat betekent dat hij weer omhoog komt als je eraan trekt. Dit maakt het leuk en makkelijk om verschillende trucs te leren.

Of het nu gaat om de basis-sleeper of om meer geavanceerde trucs, met de YoYoFactory Spinstar kan het allemaal! Het is een geweldige manier om plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Knutselspullen

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een meisje van 9 jaar, zijn knutselspullen een geweldige keuze. Knutselen kan creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren, en er zijn veel leuke knutselsets beschikbaar voor kinderen van deze leeftijd.

Denk aan schilderen op nummer, mozaïek maken, sieraden knutselen of papierknutselprojecten. Met knutselspullen kunnen meisjes hun eigen kunstwerken maken en hun eigen stijl ontwikkelen.

Het is een geweldige manier om ze bezig te houden en hun talenten te ontdekken. Knutselspullen zijn ook een betaalbaar cadeau-idee en kunnen gemakkelijk worden gevonden in speelgoedwinkels of online.

Barbies

Barbies zijn een klassiek speelgoed voor meisjes van 9 jaar. Ze kunnen hun eigen fantasiewereld creëren met deze poppen en verschillende outfits voor hen kiezen. Barbies zijn er in allerlei soorten en thema’s, zoals prinsessen, superhelden en sporters.

Meisjes kunnen met hun Barbies spelen en allerlei avonturen bedenken. Het is een leuk cadeau waarmee ze hun creativiteit kunnen stimuleren. Barbies kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het creëren van verhalen.

Het is een populair cadeau voor meisjes van 9 jaar.

LEGO

LEGO is een geweldig cadeau voor een meisje van 9 jaar. Ik was altijd dol op LEGO toen ik jonger was. Je kunt er zoveel verschillende dingen mee bouwen en het stimuleert je creativiteit.

Er zijn ook speciale LEGO Friends-sets beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor meisjes. Deze sets bevatten vaak schattige personages en thema’s, zoals huizen, dieren en winkels.

Het is leuk om samen met je vriendinnen te spelen en nieuwe avonturen te bedenken met LEGO. Bovendien is het een educatief speelgoed, omdat je leert over constructie en logisch denken terwijl je bouwt.

Make-upspullen

Make-upspullen kunnen een leuk cadeau zijn voor een meisje van 9 jaar. Ze kan experimenteren met verschillende kleuren en stijlen. Denk aan een make-upset met oogschaduw, lippenbalsem en nagellak.

Het is belangrijk om te kiezen voor kindvriendelijke make-up die veilig is voor de huid van een kind. Er zijn speciale make-upsets verkrijgbaar die geschikt zijn voor meisjes van deze leeftijd.

Dit cadeau stimuleert creativiteit en zelfexpressie.

Spelletjes voor meisjes van 9-10 jaar

Er zijn veel leuke spelletjes beschikbaar voor meisjes van 9-10 jaar. Hier zijn enkele ideeën:

 1. Monopoly Junior: Een vereenvoudigde versie van het populaire bordspel, speciaal ontworpen voor kinderen.
 2. Uno: Een klassiek kaartspel waarbij je de juiste kaarten moet afleggen om als eerste al je kaarten kwijt te raken.
 3. Party & Co Junior: Een gezellig familiespel waarbij je verschillende opdrachten moet uitvoeren, zoals tekenen, raden en uitbeelden.
 4. Twister: Een leuk en actief spel waarbij je op een grote mat met gekleurde stippen moet gaan staan zonder om te vallen.
 5. Pictionary: Een tekenspel waarbij je woorden moet uitbeelden en je teamgenoten moeten raden wat je tekent.
 6. Dokter Bibber: Een spannend spel waarbij je zonder de zijkanten van het speelbord aan te raken de patiënt moet opereren.
 7. Jenga: Een behendigheidsspel waarbij je blokken uit een toren moet trekken zonder dat deze omvalt.
 8. Dobble: Een snel reactiespel waarbij je dezelfde symbolen op kaarten moet vinden voordat je tegenstanders dat doen.
 9. Ganzenbord: Het bekende bordspel waarbij je met een dobbelsteen over het speelbord gaat en opdrachten moet uitvoeren.
 10. Halli Galli: Een reactiespel waarbij je zo snel mogelijk op de bel moet drukken wanneer er twee gelijke vruchtenkaarten worden omgedraaid.

Items van Topmodel

De items van Topmodel zijn geweldige cadeau-ideeën voor meisjes van 9 jaar. Topmodel biedt een verscheidenheid aan creatieve producten, zoals tekenboeken, kleurpotloden en lipglosssets.

Deze cadeaus zijn perfect voor meisjes die van tekenen, knutselen en mode houden. Ze kunnen hun creativiteit uiten en hun eigen stijl ontwikkelen. Met de items van Topmodel kunnen meisjes hun eigen modeontwerpen maken en zelfs hun eigen modeshow organiseren.

Het is een leuke en interactieve manier om plezier te hebben en creatief bezig te zijn.

Paardenspullen (of spullen van andere dieren)

Als je een 9-jarig meisje kent dat van paarden houdt, zijn cadeaus zoals paardenspullen een geweldige keuze. Je kunt denken aan een set met een paardenstal, paardenfiguurtjes en accessoires, waarmee ze hun eigen paardenwereld kunnen creëren.

Een paardenboek kan ook leuk zijn, waarin ze meer kunnen leren over verschillende paardenrassen en verzorging. Als ze graag knutselt, kun je kijken naar knutselsets waarmee ze hun eigen paarden- of dierenmaskers kunnen maken.

Voor kinderen die graag buiten spelen, is een springtouw of een frisbee met een paardenthema een leuke toevoeging aan hun speelgoedcollectie. Hoe dan ook, met paardenspullen kun je een 9-jarig meisje zeker blij maken!

Buitenspeelgoed

Als negenjarig meisje houd je vast van buiten spelen. Daarom is buitenspeelgoed een geweldig cadeau-idee voor jou! Er zijn zoveel leuke opties om uit te kiezen, zoals een springtouw, een frisbee, een bal of zelfs een skippybal.

Je kunt ook denken aan een hinkelbaan, een stoepkrijtset of een diabolo. Met buitenspeelgoed kun je plezier hebben en tegelijkertijd actief blijven. Het beste van alles is dat je het samen met je vrienden kunt spelen en nieuwe spelletjes kunt bedenken.

Ga naar buiten en geniet!

Kookboek voor kinderen

Ik hou van koken en ik weet zeker dat andere kinderen het ook geweldig vinden! Een kookboek voor kinderen is een geweldig cadeau voor een meisje van 9 jaar. Ze kan nieuwe recepten ontdekken en samen met haar vrienden of familie lekkere gerechten maken.

Het is ook een leuke manier om haar creativiteit en zelfvertrouwen in de keuken te stimuleren. Ze kan leren hoe ze haar favoriete snacks kan maken of zelfs een compleet diner bereiden.

Met een kookboek voor kinderen kan ze plezier hebben en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Conclusie

Heeft u een cadeau nodig voor een meisje van 9 jaar? Gelukkig zijn er veel leuke en interactieve geschenken waar ze van zullen genieten. Van kinderstep tot LEGO Friends, er zijn tal van opties om uit te kiezen.

Bekijk onze lijst met cadeau-ideeën en vind het perfecte geschenk voor dat speciale meisje in uw leven!

Meer over cadeaus

Welkom op onze blog, waar we je door het oerwoud van cadeau-opties voor meisjes van alle leeftijden leiden. Van de jongste prinsesjes tot jonge volwassenen, hier vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte keuze te maken.

Beginnend met de kleintjes, hebben we een schattige sectie gewijd aan “cadeau meisje 1 jaar.” Loop je een beetje achter? Geen zorgen, want onze “cadeau meisje 2 jaar” en “cadeau meisje 3 jaar” gidsen staan vol met ideeën die elke peuter zullen bekoren.

Als je kind de kleuterleeftijd heeft bereikt, neem dan zeker een kijkje bij “cadeau meisje 4 jaar” en “cadeau meisje 5 jaar” voor inspiratie die bij deze belangrijke fase past. En laten we “cadeau meisje 6 jaar” en “cadeau meisje 7 jaar” niet vergeten; deze leeftijdsgroepen zitten vol verbeelding en ontdekking!

Oudere kinderen zullen dol zijn op de suggesties in onze “cadeau meisje 8 jaar,” “cadeau meisje 9 jaar,” en “cadeau meisje 10 jaar” artikelen, waar de focus ligt op meer educatieve en stimulerende geschenken.

Voor de beginnende tieners in je leven, duik in de blogs “cadeau meisje 11 jaar,” “cadeau meisje 12 jaar,” “cadeau meisje 13 jaar,” “cadeau meisje 14 jaar,” en “cadeau meisje 15 jaar,” waar de geschenken een beetje volwassener worden.

We hebben zelfs gedacht aan de sweet sixteen met onze speciale “cadeau meisje 16 jaar” blog. Vervolgens navigeer je moeiteloos door de late tienerjaren met onze gidsen voor “cadeau meisje 17 jaar,” “cadeau meisje 18 jaar,” en “cadeau meisje 19 jaar.”

En tot slot, als je een cadeau zoekt voor een jonge vrouw die al de grote 20 heeft bereikt, dan is onze blog “cadeau meisje 20 jaar” je go-to bron voor inspiratie.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een goed cadeau voor een meisje van 9 jaar?

Een goed cadeau voor een meisje van 9 jaar kan interactief speelgoed zijn, zoals technologische geschenken of educatief speelgoed.

2. Wat zijn enkele populaire geschenken voor meisjes van 9 jaar?

Populaire geschenken voor meisjes van 9 jaar kunnen creatieve cadeaus, avontuurlijke geschenken of sportieve cadeaus zijn.

3. Waar vind ik cadeau-ideeënvoor een negenjarig meisje?

Je kunt inspiratie voor speelgoed ideeën en cadeautips vinden onder het thema ‘Ontdek speelgoed voor meisjes van 9 jaar’.

4. Is interactief speelgoed een goed verjaardagscadeau voor meisjes van 9 jaar?

Ja, interactief speelgoed kan een geweldig verjaardagscadeau zijn omdat het helpt bij de groei en het leren van het kind.

5. Hoe kan ik het beste speelgoed voor mijn meisje kiezen?

Kijk naar haar interesses. Als ze graag leert, kies dan educatief speelgoed. Als ze creatief is, kies dan creatieve cadeaus.

6. Kan ik een avontuurlijk cadeau geven aan een meisje van 9 jaar oud?

Ja, avontuurlijke geschenken kunnen leuk en leerzaam zijn voor een meisje van 9 jaar oud.

» Referenties

1. An integrative review of gift-giving research in consumer behavior and marketing, Julian Givi, Laura Birg, Tina M. Lowrey, Jeff Galak, 07 July 2022
https://myscp.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jcpy.1318

2. A bibliometric analysis on gift giving, Mansi Gupta, Parvathy, Julian Givi, Moumita Dey, H. Kent Baker, Gopal Das
First published: 28 December 2022
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/mar.21785

3. Trickle Down Spending: The Role of Income Inequality on Gift Spending Decisions, Max Alberhasky and Andrew D. Gershoff
https://www.journals.uchicago.edu/doi/abs/10.1086/726424?journalCode=jacr

» Referenties

Team Afstudeercadeau.nl

Team Afstudeercadeau.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Afstudeercadeau.nl, vastberaden om jou te voorzien van inspiratie voor betekenisvolle geschenken ter ere van deze mijlpaal. Ontdek hoe wij je kunnen bijstaan bij het vinden van het perfecte cadeau dat de prestaties en het harde werk van de afstudeerder op passende wijze viert. Lees meer over ons >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *