In dit artikel

Een LinkedIn Premium Abonnement als Ideale Afstudeercadeau

Een LinkedIn Premium Abonnement als Ideale Afstudeercadeau (2023)

In dit artikel

Heb je al nagedacht over het perfecte afstudeercadeau voor die pas afgestudeerde in je leven? Een abonnement op LinkedIn Premium zou wel eens het antwoord kunnen zijn! Uit mijn eigen ervaring weet ik dat de overgang van studie naar werk een uitdaging kan zijn, vooral als je niet de juiste hulpmiddelen hebt.

Dit artikel geeft je een grondige uitleg over waarom een LinkedIn Premium abonnement die brug kan maken voor de nieuwe afgestudeerden in hun zoektocht naar werk. Dus, klaar om dit cadeau te overwegen?

Key Takeaway:

Het beste cadeau van 2023 koop je bij Bol.com vanwege het brede en diverse assortiment voor elke interesse en leeftijd. Bovendien maakt de snelle levering en uitstekende klantenservice het winkelproces zorgeloos en efficiënt.

Samenvatting

  • Een LinkedIn Premium – abonnement biedt waardevolle voordelen, zoals gedetailleerde informatie over sollicitanten, direct berichten verzenden en zien wie je profiel heeft bekeken.
  • Met onbeperkte toegang tot LinkedIn Learning kun je je vaardigheden verbeteren en je kennis uitbreiden.
  • Je kunt onbeperkt door profielen bladeren en meer inzicht krijgen in potentiële werkgevers en connecties.

Voordelen van LinkedIn Premium

– Met een LinkedIn Premium abonnement krijg je toegang tot gedetailleerde informatie over sollicitanten, zoals hun werkervaring en vaardigheden.

Informatie over sollicitanten

Met een LinkedIn Premium abonnement krijg ik meer data over sollicitanten. Ik kan zien hoe sterk de sollicitant is in vergelijking met andere kandidaten. Dit is handig als ik zelf een baan zoek.

Ik kan zien waar ik op moet letten om een betere kans te maken bij het solliciteren. Dit kan mij helpen om sneller een nieuwe baan te vinden die goed bij mij past. Ik kan ook zien of de sollicitant op mijn uitnodiging heeft gereageerd en hoe snel hij heeft gereageerd.

Zo kan ik mijn tijd goed gebruiken en alleen met serieuze sollicitanten praten.

Direct berichten verzenden

Met een LinkedIn Premium-abonnement kun je direct berichten verzenden naar andere LinkedIn-leden. Dit is een handige functie omdat je hiermee gemakkelijk kunt communiceren met recruiters, potentiële werkgevers en andere professionals in jouw vakgebied.

Het stelt je in staat om direct contact te leggen en vragen te stellen, wat je kansen op het vinden van een baan of het uitbreiden van je netwerk vergroot. Met LinkedIn Premium kun je snel en efficiënt communiceren, waardoor je sneller resultaten kunt behalen in jouw professionele leven.

Wie heeft je profiel bekeken?

Het hebben van een LinkedIn Premium-abonnement biedt je de mogelijkheid om te zien wie je profiel heeft bekeken. Dit is een waardevolle functie, want het geeft je inzicht in welke mensen interesse hebben getoond in jouw professionele profiel.

Hierdoor kun je beter begrijpen wie er geïnteresseerd is in jouw werk en netwerk. Dit kan je helpen om strategisch contact te leggen met de juiste mensen en nieuwe carrièrekansen te ontdekken.

Onbeperkte toegang tot LinkedIn Learning

Met een LinkedIn Premium-abonnement krijg je onbeperkte toegang tot LinkedIn Learning. Dit betekent dat je kunt leren en groeien op je eigen tempo, met toegang tot duizenden online cursussen en video’s.

Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, je kennis wilt uitbreiden of jezelf wilt ontwikkelen op professioneel gebied, LinkedIn Learning heeft een breed scala aan onderwerpen en cursussen om uit te kiezen.

Je kunt leren over alles, van leiderschap en communicatie tot technische vaardigheden en marketingstrategieën. Met onbeperkte toegang kun je de cursussen volgen die voor jou het meest relevant en interessant zijn, waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je professionele vaardigheden kunt verbeteren.

Onbeperkt door profielen bladeren

Ik kan onbeperkt door profielen bladeren met een LinkedIn Premium-abonnement. Dit betekent dat ik toegang heb tot alle openbare profielen op LinkedIn en geen beperkingen heb bij het bekijken van deze profielen.

Hierdoor kan ik gemakkelijk informatie vinden over potentiële werkgevers, connecties en andere professionals in mijn vakgebied. Het stelt me ook in staat om meer te weten te komen over de achtergrond en ervaring van mensen die ik wil benaderen voor professionele kansen.

Dit is een waardevol voordeel van een LinkedIn Premium-abonnement, omdat ik zo meer inzicht kan krijgen in de mensen met wie ik in contact wil komen en mijn netwerk verder kan uitbreiden.

Welke abonnementen zijn beschikbaar op LinkedIn?

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar op LinkedIn, zoals LinkedIn Premium Career, LinkedIn Premium Business, LinkedIn Sales Navigator en LinkedIn Recruiter.

LinkedIn Premium Career

Een LinkedIn Premium Career-abonnement biedt werkzoekenden waardevolle tools en functies om hun carrièremogelijkheden te vergroten. Met dit abonnement kunnen gebruikers bijvoorbeeld de LinkedIn Learning-cursussen onbeperkt volgen en hebben ze toegang tot gedetailleerde informatie over sollicitanten.

Daarnaast kunnen ze ook direct berichten verzenden naar professionals buiten hun netwerk en zien wie hun profiel heeft bekeken. Dit abonnement biedt ook onbeperkte toegang tot LinkedIn-profielen, waardoor gebruikers meer kunnen bladeren en connecties kunnen leggen met andere professionals.

Het is een investering in professionele groei en kan helpen bij het vinden van nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.

LinkedIn Premium Business

LinkedIn Premium Business is een abonnementsoptie die speciaal is ontworpen voor bedrijven en professionals die op zoek zijn naar manieren om hun zakelijke netwerk uit te breiden en hun online aanwezigheid te vergroten.

Met LinkedIn Premium Business heb je onbeperkte toegang tot de profielen van andere gebruikers, waardoor je gemakkelijk potentiële klanten, partners of werknemers kunt vinden. Je hebt ook de mogelijkheid om direct berichten te verzenden naar iedereen op LinkedIn, zelfs als ze geen connectie met je zijn.

Bovendien kun je zien wie je profiel heeft bekeken, wat handig is om te weten wie interesse heeft getoond in jouw bedrijf. Met LinkedIn Premium Business krijg je ook toegang tot LinkedIn Learning, waar je duizenden online cursussen kunt volgen om je vaardigheden te verbeteren en je kennis uit te breiden.

LinkedIn Sales Navigator

Als onderdeel van LinkedIn Premium biedt LinkedIn Sales Navigator specifieke functies en tools voor professionals in sales en marketing. Met Sales Navigator kun je doelgericht zoeken naar potentiële klanten en leads, een beter inzicht krijgen in hun behoeften en interesses, en je verkoopproces beter beheren.

Je kunt ook meldingen ontvangen wanneer er nieuwe kansen of veranderingen zijn bij bestaande klanten. Met Sales Navigator kun je effectiever contact leggen met prospects en klanten door middel van gepersonaliseerde berichten en inzichtelijke analyses.

Het helpt je om je verkoopactiviteiten efficiënter te plannen en uit te voeren, wat kan leiden tot meer succes in je professionele carrière.

LinkedIn Recruiter

LinkedIn Recruiter is een van de abonnementsopties die LinkedIn Premium biedt. Met LinkedIn Recruiter kunnen recruiters en HR-professionals gemakkelijker en effectiever talent vinden en in contact komen met potentiële kandidaten.

Het biedt geavanceerde zoekmogelijkheden en filteropties, waardoor recruiters gericht kunnen zoeken naar specifieke vaardigheden, ervaring, locatie en andere criteria. Daarnaast biedt LinkedIn Recruiter ook toegang tot functies zoals InMail, waarmee gebruikers direct berichten kunnen sturen naar potentiële kandidaten, zelfs als ze niet met elkaar verbonden zijn.

Dit kan waardevol zijn omdat het recruiters in staat stelt om talent actief te benaderen en hun interesse voor potentiële functies te peilen. Met LinkedIn Recruiter kunnen recruiters ook inzicht krijgen in wie hun profiel heeft bekeken, wat hen kan helpen bij het identificeren van geïnteresseerde kandidaten en het bijhouden van de reactie op hun berichten.

Kosten van LinkedIn Premium-abonnementen

Ontdek de prijsverschillen tussen de verschillende abonnementen en leer hoe je kunt investeren in je toekomst met LinkedIn Premium.

Prijsverschil tussen abonnementen

Het is belangrijk om te weten dat de prijzen van LinkedIn Premium-abonnementen variëren op basis van de aangeboden functies. Hier is een overzicht van de kosten van de verschillende Premium-abonnementen.

AbonnementPrijs per maand
LinkedIn Premium Career29,99 euro
LinkedIn Premium Business47,99 euro
LinkedIn Sales Navigator64,99 euro
LinkedIn Recruiter99,95 euro

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar om aan verschillende professionele behoeften te voldoen. Het Premium Career-abonnement is bijvoorbeeld vooral handig voor werkzoekenden, terwijl het Premium Business-abonnement beter geschikt is voor professionals die op de hoogte willen blijven van branche-inzichten en -trends. De Sales Navigator en Recruiter abonnementen zijn geoptimaliseerd voor verkoopprofessionals en recruiters, die op zoek zijn naar uitgebreide lead- en talentenbeheertools. Het is belangrijk om de functies van elk abonnement te begrijpen om de juiste keuze te kunnen maken.

Kosten van Sales Navigator en Premium Business

De kosten van Sales Navigator en Premium Business op LinkedIn variëren, afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van het bedrijf. Deze kosten worden jaarlijks vastgesteld. Het is belangrijk om te weten dat een LinkedIn Premium-abonnement een investering kan zijn die waardevol kan zijn voor bedrijven die actief willen netwerken en potentiële klanten willen vinden.

Het hebben van een Premium-abonnement biedt extra functionaliteiten en voordelen, zoals uitgebreide zoekmogelijkheden en toegang tot geavanceerde analytics. Het is dus de moeite waard om de kosten af te wegen tegen de voordelen voor het bedrijf.

Conclusie: Het ideale afstudeercadeau

Als je binnenkort afstudeert, is een LinkedIn Premium-abonnement het ideale cadeau. Met LinkedIn Premium kun je profiteren van waardevolle voordelen zoals het bekijken van informatie over sollicitanten, het direct verzenden van berichten en het zien wie je profiel heeft bekeken.

Daarnaast heb je met LinkedIn Premium onbeperkte toegang tot LinkedIn Learning en kun je onbeperkt door profielen bladeren. Investeer in je toekomst en geef jezelf de beste kansen op professioneel succes met een LinkedIn Premium-abonnement.

Meer over afstudeercadeaus

Als je op zoek bent naar iets traditioneels, dan zijn “sieraden“, ervaringscadeausgepersonaliseerde cadeau’s” altijd een hit. Voor de intellectuelen onder ons hebben we ook een sectie gewijd aan “boeken“, terwijl tech-liefhebbers zullen smullen van onze keuzes in “gadgets“.

Voor degenen die een nieuwe fase ingaan als professionals, bekijk onze gidsen over “LinkedIn Premium abonnement” en “Abonnementen” die je kunt overwegen. We hebben zelfs een speciale rubriek over “Kleding (werk)” en de onmisbare “Aktetas“.

Ben je ecobewust? Mis dan onze “Duurzaam” en “Ethisch gemaakt” cadeaus niet. Voor degenen die houden van een vleugje luxe, hebben we ook “Luxe afstudeercadeaus” die je absoluut zal fascineren.

De avonturiers onder ons zullen dol zijn op onze “Reiscadeaus“. Of het nu een functionele “rugzak“, een spannende “reisvoucher” of handige “reisaccessoires” zijn, we hebben het allemaal. Overweeg een “blijvend cadeau afstuderen” dat ze voor altijd zullen koesteren.

Zin om buiten de gebaande paden te treden? Neem dan een kijkje bij onze “Onconventionele Afstudeercadeaus“. En voor diegenen die welzijn hoog in het vaandel dragen, bieden we “Gezondheids- en Wellnessgeschenken“. Last but not least, overweeg onze “Financiële Geschenken voor Afstudeerders” als een investering in hun toekomst.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de meerwaarde van een LinkedIn Premium abonnement?

Een LinkedIn Premium abonnement biedt meerwaarde door betere gegevens, aanbevelingen en toegang tot nuttige discussies.

2. Is een LinkedIn Premium abonnement gratis?

Nee, het is een betaald account, maar studenten kunnen LinkedIn Premium gratis proberen om de meerwaarde te zien.

3. Hoe kan LinkedIn Premium een goede investering zijn?

LinkedIn Premium kan een goede investering zijn omdat het helpt bij het maken van betere beslissingen met betere aanbevelingen en gegevens.

4. Waarom is een LinkedIn Premium abonnement het ideale afstudeercadeau?

Een LinkedIn Premium abonnement is het ideale afstudeercadeau omdat studenten kunnen profiteren van de vele meerwaarde van LinkedInabonnementen.

» Referenties

1. An integrative review of gift-giving research in consumer behavior and marketing, Julian Givi, Laura Birg, Tina M. Lowrey, Jeff Galak, 07 July 2022
https://myscp.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jcpy.1318

2. A bibliometric analysis on gift giving, Mansi Gupta, Parvathy, Julian Givi, Moumita Dey, H. Kent Baker, Gopal Das
First published: 28 December 2022
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/mar.21785

3. Trickle Down Spending: The Role of Income Inequality on Gift Spending Decisions, Max Alberhasky and Andrew D. Gershoff
https://www.journals.uchicago.edu/doi/abs/10.1086/726424?journalCode=jacr

» Referenties

Team Afstudeercadeau.nl

Team Afstudeercadeau.nl

Wij zijn het enthousiaste team achter Afstudeercadeau.nl, vastberaden om jou te voorzien van inspiratie voor betekenisvolle geschenken ter ere van deze mijlpaal. Ontdek hoe wij je kunnen bijstaan bij het vinden van het perfecte cadeau dat de prestaties en het harde werk van de afstudeerder op passende wijze viert. Lees meer over ons >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *